PA.png

Rulla neråt

OCH ALLT OM MEDLEMSKAP

INFORMATION OM ATT

Medlemskap i PA studentförening är till för dig som studerar Personal- och Arbetslivsprogrammet.

Medlemskapet räcker under hela studietiden.

Du som inte studerar vid Personal- och Arbetslivsprogrammet kan välja att bli stödmedlem för föreningen, se instruktioner längre ner.

STEG 1

För att bli medlem i föreningen kan du antingen:

• Betala genom Swish – Skicka 202 kronor (2 kr i avgift tillkommer) till nummer: 123 034 54 96
    Märk överföringen med ditt för- och efternamn samt din mailadress.

eller

• Betala genom banköverföring – Skicka in medlemsavgiften på 200 kronor till plusgiro 600823-9.
    Märk överföringen med ditt för- och efternamn.

STEG 2

Därefter skickar du ett mail till medlem@pagefle.com med följande uppgifter:

• För- och efternamn

• Adress (Glöm inte postnummer!)

• Personnummer (tio siffror)

• Klass (ex PA21, PA20, PA19...)

Döp mailet till "medlem".

STEG 3

När du betalat avgiften, samt skickat mailet till oss så får du inom någon dag en bekräftelse på att du nu är medlem i PA studentförening. Detta innebär att du kommer få ta del av alla våra aktiviteter, evenemang och medlemsrabatter. Du får också närvaro-, yttrande-, förslags- och rösträtt vid våra årsmöten. Medlemskapet gäller under hela studietiden. Som medlem i PA Gefle blir du automatiskt medlem i Personalvetarnas riksförbund (P-riks).

STÖDMEDLEM

Du som inte studerar vid Personal- och Arbetslivsprogrammet kan välja att bli stödmedlem för föreningen och du betalar då in 50 kronor till vårt plusgiro och skickar mail till oss på samma sätt som beskrivits ovan. Stödmedlemskapet gäller en termin och gör att du får ta del av alla våra aktiviteter, evenemang och medlemsrabatter under denna period. Du får också närvaro- och yttranderätt under våra årsmöten.

Igår hade vi årets första sittning! Titt

STÖDMEDLEM